Hvem er i offshorebranchen?

Virksomheder

Virksomheder

Virksomheder i offshore-branchen

I menuen til venstre kan du finde en lang række danske virksomheder i offshore-branchen. Du kan bruge liste til at finde inspiration til hvilke virksomheder du kan sende en ansøgning til. 

Har du endnu ikke erfaring fra offshore-branchen, og er du faglært eller ufaglært, er dit første skridt ind i branchen ofte gennem et manpower firma.

Manpower virksomhederne lever af at levere kvalificeret arbejdskraft til de virksomheder der opererer offshore. Du skal derfor selv kontakte de forskellige virksomheder og oprette en profil i deres database. Der er forskellige procedurer fra virksomhed til virksomhed, så gå ind på de enkelte sider og undersøg dine muligheder.  

Hos de fleste virksomheder bliver du bedt om at indtaste erfaring, uddannelse, kurser mm. Det er derfor vigtigt at du som minimum har de nødvendige sikkerhedskurser, inden du opretter din profil. Hos mange af virksomhederne har du mulighed for at kontakte HR afdelingen, og forhøre dig om hvilke kvalifikationer de efterspørger inden du opretter din profil.

Liste over udvalgte virksomheder der leverer arbejdskraft til offshore-branchen

Offshore Catering/Rengøring:

Offshore Olie/Gas: 

Offshore Vind:

 Offshore Medic:

Se alle virksomheder på listen til venstre (nedenfor hvis du er på via din mobil).

 

Udover de nævnte manpower virksomheder, kan du på Offshoreenergy.dk finde en mere omfattende liste over danske virksomheder i offshore-branchen. 

 

Se alle virksomheder 

129 ledige stillinger

Se mere

Hør om branchen

Se mere

Sikkerhedskursus

Se mere

Er du til offshore?

Hvor der er vilje, er der offshore

Se kravene Ta´ en test

Kontakt os gerne for spørgsmål +45 7616 7472