Videregående uddannelse

Karrieremuligheder i offshorebranchen med en videregående uddannelse

Der findes mange muligheder for at få et godt afsæt til offshore-branchen med en videregående uddannelse. 

Professionsbachelorer som maskinmestre og teknisk managers offshore meget eftertragtede blandt offshore virksomheder. Den både praktiske og teoretiske tilgang til opgaverne gør dem velegnede i mange funktioner. 

Du kan både arbejde offshore på produktionsplatforme eller i forbindelse med havvindmølleparker. Der er også mange stillinger på land inden for ledelse, planlægning, produktudvikling og meget andet. 

Derudover er der mange ingeniører i offshore-branchen, og hvis du planlægger eller har en ingeniøruddannelse er der gode muligheder for at rette den mod offshore-branchen. Du kan f.eks. arbejde med udvikling af nye vinger til havvindmøller, projektledelse på olie- og gasplatforme eller sikring af vitale elektriske systemer så de er driftssikre og lette at vedligeholde. 

Fælles for stillingerne for kandidater med en videregående uddannelse er, at de foregår i et internationalt miljø med udfordrende tekniske opgaver og rige muligheder for at arbejde i udlandet.

Opgavernes art varierer afhængig af virksomhed og projekt, og ud over at orientere dig på Work in Offshore, anbefaler vi, at du søger mere detaljeret information om stillingstyperne på virksomhedernes hjemmesider. Du kan finde en oversigt over danske virksomheder i offshore-branchen her

 

Se hele oversigten over videregående uddannelser der er relevante i offshore-branchen i menuen til venstre (ovenfor på mobiltelefoner).   

 

Bemærk: 
Denne hjemmeside giver dig en generel beskrivelse af stillingerne og opgaverne, og fungerer ikke som rekrutteringsbureau eller uddannelsesudbyder. Brug i stedet de links der er til virksomhedernes og uddannelsesudbydernes hjemmesider.

 

129 ledige stillinger

Se mere

Hør om branchen

Se mere

Sikkerhedskursus

Se mere

Er du til offshore?

Hvor der er vilje, er der offshore

Se kravene Ta´ en test

Kontakt os gerne for spørgsmål +45 7616 7472