Ufaglært

Jobmuligheder som ufaglært i offshorebranchen

Er du ufaglært, og er du indstillet på at prøve noget nyt, så er der mange muligheder for job i offshorebranchen. 

Opgaverne er meget forskellige og kan variere afhængig af virksomhed og projekt. 

Både inden for olie/gas og offshore-vind er der brug for medarbejdere til forefaldende arbejde. Det kan fx være hjælp ved læsning og losning, kranarbejde på olieplatforme, overfladebehandling, stilladsbygning, boltespænding i vindmøller og meget andet.

Har du arbejdet på land som ufaglært håndværker - smed, mekaniker, maler, tømrer eller andet håndværk - kan du tage opkvalificeringskurser, så du kan udføre arbejdsopgaver på olieplatforme og i vindmølleparker. Det er ikke et krav, at du har erfaring som håndværker, men det er vigtig at du har hænderne skruet godt på.

I offshore-branchen er der også en række andre funktioner, der kan besættes af ufaglærte. Du kan bl.a. blive køkkenassistent eller steward/stewardesse. Her vil du få mange af de samme opgaver som ved et lignende job på land, men det er en fordel at du har erfaring inden for branchen og relevante hygiejne certifikater.    

Mangler du inspiration kan du hos uddannelsesudbyderne finde mange forskellige opkvalificeringskurser inden for forskellige håndværk. Ellers kan du søge inspiration i menuen til venstre under de forskellige jobfunktioner, hvor du kan finde ufaglærte jobs i offshore branchen.  

 

Bemærk: 
Denne hjemmeside giver dig en generel beskrivelse af stillingerne og opgaverne, og fungerer ikke som rekrutteringsbureau eller uddannelsesudbyder. Brug i stedet de links der er til virksomhedernes og uddannelsesudbydernes hjemmesider.

 

129 ledige stillinger

Se mere

Hør om branchen

Se mere

Sikkerhedskursus

Se mere

Er du til offshore?

Hvor der er vilje, er der offshore

Se kravene Ta´ en test

Kontakt os gerne for spørgsmål +45 7616 7472