Vingereparatør


Som vingereparatør findes der forskellige karrieremuligheder i offshore-branchen

Efter et kursus som vingereparatør kan du arbejde med vingeopbygninger og reparation af forskellige typer af skader – transportskader, overfladeskader og skader efter lynnedslag.

Endvidere er der opgaver som kontrolprocedure af gennemførte reparationer og efterfølgende dokumentation.

Der er et stigende behov for vingereparatører, som er uddannet erhvervsklatrere (rope access) og dermed er specialiserede i at udføre forskelige arbejdsopgaver med rebteknikker – rappelling.

Med uddannelsen som vingereparatør er du kvalificeret til at arbejde med vindmøller onshore. Ønsker du at komme offshore skal du desuden tage sikkerhedskurset GWO. Du kan læse mere og GWO under sikkerhedskurser.

 

Udbyder af vingereparatørkursus

AMU SYD i Ribe er eneste udbyder af kurset i Danmark, og de kan udstede et internationalt anerkendt uddannelsesbevis, der kan konverteres til et firmacertifikat.

Hvis du ønsker at vide mere om indholdet på kurset, priser, kursusdatoer eller ønsker at booke et kursus, skal du kontakte AMU Syd direkte:

Faglærer, Leif Thorup: lth@amusyd.dk, +45 2524 0900
Kursussekretær, Poul Erik Jensen: 
pej@amusyd.dk, +45 7637 3792

 

Bemærk:
Denne hjemmeside giver dig en generel beskrivelse af stillingerne og opgaverne, og fungerer ikke som rekrutteringsbureau eller uddannelsesudbyder. Brug i stedet de links der er til virksomhedernes og uddannelsesudbydernes hjemmesider.


Uddannelsessteder der har denne udddannelse:

129 ledige stillinger

Se mere

Hør om branchen

Se mere


Hvem ansætter


Vingereparatør?

Se virksomheder

Er du til offshore?

Hvor der er vilje, er der offshore

Se kravene Ta´ en test

Kontakt os gerne for spørgsmål +45 7616 7472