Svejser


Har du de rigtige svejsecertifikater, og er du indstillet på at leve op til strenge kvalitetskrav, har du mange muligheder for job i offshore-branchen.

Der bruges svejsere til mange forskellige opgaver både på produktionsplatforme og i havvindmøller. De fleste konstruktioner udføres onshore, og derfor foregår mange job hos virksomheder på land.

Nogle opgaver kræver en smedeuddannelse, mens det ved andre er tilstrækkeligt med et svejsecertifikat. Du kan høre nærmere om kravene hos AMU-Vest

Der er et stigende behov for svejsere, som er uddannet erhvervsklatrere – rope access – og dermed er specialiserede i at udføre forskelige arbejdsopgaver med rebteknikker – rappelling.

Du kan bl.a. tage et svejserkursus hos AMU SYDAMU-Vest og Rybners Kursuscenter

Når du skal arbejde i offshore-branchen, er det nødvendigt, at have de obligatoriske sikkerhedskurser, læs mere under sikkerhedskurser.

 

Bemærk:
Denne hjemmeside giver dig en generel beskrivelse af stillingerne og opgaverne, og fungerer ikke som rekrutteringsbureau eller uddannelsesudbyder. Brug i stedet de links der er til virksomhedernes og uddannelsesudbydernes hjemmesider.


Uddannelsessteder der har denne udddannelse:

129 ledige stillinger

Se mere

Hør om branchen

Se mere


Hvem ansætter


Svejser ?

Se virksomheder

Er du til offshore?

Hvor der er vilje, er der offshore

Se kravene Ta´ en test

Kontakt os gerne for spørgsmål +45 7616 7472