Skibsmontør


På trods af titlen behøver jobbet ikke at foregå på et skib.

Offshore-branchen ansætter mange skibsmontører til arbejdet på boreplatforme og i vindmølleparker, da der er et stort behov for deres kompetencer til bl.a. overvågning, reparation og vedligehold af motorer, kraner, køleanlæg og rørsystemer.

 

Uddannelse og adgangskrav

Du kan tage uddannelsen som skibsmontør på de fleste erhvervsskoler i Danmark. For at begynde på en erhvervsuddannelses grundforløb skal du altid have opfyldt din undervisningspligt. Det har du, når du har afsluttet folkeskolen eller har modtaget tilsvarende undervisning. Læs mere på Uddannelses GuidenEr du allerede uddannet skibsmontør

Du kan kvalificere dig til at arbejde offshore ved at tage obligatorisk sikkerhedskursus. Læs mere under sikkerhedskurser.

Du kan også vælge at bygge videre på din uddannelse ved at tage en videregående uddannelse, for eksempel ingeniør eller maskinmester.


Bemærk:
Denne hjemmeside giver dig en generel beskrivelse af stillingerne og opgaverne, og fungerer ikke som rekrutteringsbureau eller uddannelsesudbyder. Brug i stedet de links der er til virksomhedernes og uddannelsesudbydernes hjemmesider.

 

129 ledige stillinger

Se mere

Hør om branchen

Se mere


Hvem ansætter


Skibsmontør?

Se virksomheder

Er du til offshore?

Hvor der er vilje, er der offshore

Se kravene Ta´ en test

Kontakt os gerne for spørgsmål +45 7616 7472