Risk and safety manager


Der findes næppe andre brancher hvor der er større fokus på sikkerheden end offshore-branchen. Derfor giver kandidat uddannelsen som Risk and Safety Manager også mange spændende karrieremuligheder.

Du kan bl.a. arbejde som risikoanalytiker, arbejdsmiljøkoordinator eller som projektmanager i vind- og olie/gas-sektoren (samt mange andre sektorer).

Opgaverne kan bl.a. være at identificere risikoen i forbindelse med en virksomheds aktiviteter, at analysere risikoen, og at komme med forslag til hvordan man kan reducere eller undgå risiko både i forhold til lovgivningen og relevante standarder på området. Endvidere, i forbindelse med aktiviteterne at opstille mulige krise-scenarier og dertilhørende planer for håndtering af sådanne situationer.

Herudover kan du arbejde med udvikling og implementering af procedurer for håndteringen af "health, safety & quality" ved risikable aktiviteter. 

Der er mange muligheder for en spændende karriere i både Danmark og udlandet.

Uddannelsen til Risk and Safety Manager udbydes af Aalborg Universitet Esbjerg, og du kan læse mere om uddannelsen og optagelse på deres hjemmeside.   

 

Bemærk:
Denne hjemmeside giver dig en generel beskrivelse af stillingerne og opgaverne, og fungerer ikke som rekrutteringsbureau eller uddannelsesudbyder. Brug i stedet de links der er til virksomhedernes og uddannelsesudbydernes hjemmesider.

 

 

 


Uddannelsessteder der har denne udddannelse:

129 ledige stillinger

Se mere

Hør om branchen

Se mere


Hvem ansætter


Risk and safety manager?

Se virksomheder

Er du til offshore?

Hvor der er vilje, er der offshore

Se kravene Ta´ en test

Kontakt os gerne for spørgsmål +45 7616 7472