Overfladebehandler


Stålkonstruktioner på olieplatforme og overfladen på havvindmøller er udsat for kraftige vejrmæssige påvirkninger. 

Konstruktionerne er bygget til at kunne modstå selv de mest voldsomme forhold i form af vand, strøm og blæst i mange år. Deres modstandsdygtighed over for stærke naturkræfter er dog afhængig af, at de bliver vedligeholdt i form af overfladebehandlinger.

Er du ufaglært, kan du tage et overfladebehandlingskursus og derved kvalificere sig til at arbejde med overfladebehandling, enten på land eller på havet. Det er et AMU kursus der bl.a. kan tages på AMU-Vest

Når du skal arbejde i offshore-branchen, er det nødvendigt, at have de obligatoriske sikkerhedskurser, læs mere under Sikkerhedskurser.

Der er et stigende behov for overfladebehandlere, som er uddannet erhvervsklatrere – rope access – og dermed er specialiserede i at udføre forskelige arbejdsopgaver med rebteknikker – rappelling.

 

Bemærk:
Denne hjemmeside giver dig en generel beskrivelse af stillingerne og opgaverne, og fungerer ikke som rekrutteringsbureau eller uddannelsesudbyder. Brug i stedet de links der er til virksomhedernes og uddannelsesudbydernes hjemmesider.


Uddannelsessteder der har denne udddannelse:

129 ledige stillinger

Se mere

Hør om branchen

Se mere


Hvem ansætter


Overfladebehandler ?

Se virksomheder

Er du til offshore?

Hvor der er vilje, er der offshore

Se kravene Ta´ en test

Kontakt os gerne for spørgsmål +45 7616 7472