Mekaniker


Onshore
 

På værksteder på diverse havne med offshore-aktiviteter, kan opgaverne være at sørge for, at entreprenørmateriel – for eksempel kraner, trucks samt el- og dieselkompressorer – altid kører optimalt.

Offshore 

På olieplatforme og i havmølleparker er der motorer, gearbokse og andet mekanisk udstyr, der skal efterses og vedligeholdes. Uanset om der produceres olie og gas eller vindenergi, er det vigtigt, at driften hele tiden holdes i gang. Downtime – tid hvor der ikke produceres – koster hurtigt millioner af kroner. 

 

Uddannelse og adgangskrav

Du kan tage uddannelsen som mekaniker på de fleste erhvervsskoler i Danmark. For at begynde på en erhvervsuddannelses grundforløb skal du altid have opfyldt din undervisningspligt. Det har du, når du har afsluttet folkeskolen eller har modtaget tilsvarende undervisning. Læs mere på Uddannelses GuidenEr du allerede uddannet mekaniker

Du kan kvalificere dig til at arbejde offshore ved at tage obligatorisk sikkerhedskursus. Læs mere under sikkerhedskurser.

Du kan også vælge at bygge videre på din uddannelse ved at tage en videregående uddannelse, for eksempel ingeniør eller maskinmester.


Bemærk:
Denne hjemmeside giver dig en generel beskrivelse af stillingerne og opgaverne, og fungerer ikke som rekrutteringsbureau eller uddannelsesudbyder. Brug i stedet de links der er til virksomhedernes og uddannelsesudbydernes hjemmesider.

129 ledige stillinger

Se mere

Hør om branchen

Se mere


Hvem ansætter


Mekaniker?

Se virksomheder

Er du til offshore?

Hvor der er vilje, er der offshore

Se kravene Ta´ en test

Kontakt os gerne for spørgsmål +45 7616 7472