Maskiningeniør


Som maskiningeniør kan du arbejde inden for olie, gas og vindenergi. Stort set kun fantasien sætter grænser, hvilke arbejdsopgaver du med en maskinbaggrund kan påtage dig.

Du kan for eksempel udvikle nye vinger til vindmøller ved at bygge modeller og lave forsøgsopstillinger. Vingerne testes på forskellige måder i forhold til blandt andet maksimal belastning og udmattelse.

På olie- og gasinstallationer kan arbejdsopgaverne bestå i kontakt til underleverandører og projektledelse, når der skal udføres vedligeholdelse. Her er det vigtigt at styre processen, så der er så lidt downtime - tid hvor der ikke produceres - som muligt, da det koster olieselskaberne mange penge.

Hele vedligeholdelsesprocessen sker i samarbejde med flere afdelinger, og du får brug for dine evner til at lede, koordinere og kommunikere.


Bemærk: 
Denne hjemmeside giver dig en generel beskrivelse af stillingerne og opgaverne, og fungerer ikke som rekrutteringsbureau eller uddannelsesudbyder. Brug i stedet de links der er til virksomhedernes og uddannelsesudbydernes hjemmesider.


Uddannelsessteder der har denne udddannelse:

129 ledige stillinger

Se mere

Hør om branchen

Se mere


Hvem ansætter


Maskiningeniør?

Se virksomheder

Er du til offshore?

Hvor der er vilje, er der offshore

Se kravene Ta´ en test

Kontakt os gerne for spørgsmål +45 7616 7472