Lagerassistent


Dine arbejdsopgaver vil typisk være at udfylde dokumenter til bestilling af alle former for materialer, kemikalier, grej og varer, der anvendes i produktion og vedligehold på olieplatforme og i havmølleparker. Også besætningens personlige fornødenheder kan indgå. 


Næste fase er varemodtagelse og fordeling, kvittering og registrering, mærkning og registrering i it-systemer, ind- og udlevering af materialer samt lageroptælling.

Kort sagt alle de funktioner og rutiner, du kender fra andre brancher – men med helt andre varer, end du er vant til.

Uddannelse og adgangskrav

Du kan tage uddannelsen som lagerassistent på de fleste erhvervsskoler i Danmark. For at begynde på en erhvervsuddannelses grundforløb skal du altid have opfyldt din undervisningspligt. Det har du, når du har afsluttet folkeskolen eller har modtaget tilsvarende undervisning. Læs mere på Uddannelses Guiden.Er du allerede uddannet lagerassistent

Du kan kvalificere dig til at arbejde offshore ved at tage obligatorisk sikkerhedskursus. Læs mere under sikkerhedskurser.

 

Bemærk:
Denne hjemmeside giver dig en generel beskrivelse af stillingerne og opgaverne, og fungerer ikke som rekrutteringsbureau eller uddannelsesudbyder. Brug i stedet de links der er til virksomhedernes og uddannelsesudbydernes hjemmesider.

 

129 ledige stillinger

Se mere

Hør om branchen

Se mere


Hvem ansætter


Lagerassistent?

Se virksomheder

Er du til offshore?

Hvor der er vilje, er der offshore

Se kravene Ta´ en test

Kontakt os gerne for spørgsmål +45 7616 7472