Køkkenchef / Kok


Køkkenchefen fungerer som den daglige leder af teamet inden for forplejning og service om bord på platformene.

Ud over at lede og fordele arbejdet mellem kokke og stewardesser på henholdsvis dag- og nathold, deltager køkkenchefen selv i døgnets produktion af maden til besætning og gæster om bord.

Dertil kommer udførelse af diverse administrative opgaver, herunder varebestilling, kvalitetskontrol, menuplanlægning, vagtplanlægning samt personalevurderinger.
Kokken tilbereder maden, anretter etc.

Erfaring med madlavning, kold og varm, til omkring 60-80 personer, udarbejdelse af menuplaner, anretning, indkøb, arbejdsledelse samt skibsfart er en fordel

 

Uddannelse og adgangskrav

Du kan tage uddannelsen som kok på de fleste erhvervsskoler i Danmark. For at begynde på en erhvervsuddannelses grundforløb skal du altid have opfyldt din undervisningspligt. Det har du, når du har afsluttet folkeskolen eller har modtaget tilsvarende undervisning. Læs mere på Uddannelses Guiden



Er du allerede uddannet kok

Du kan kvalificere dig til at arbejde offshore ved at tage obligatorisk sikkerhedskursus. Læs mere under sikkerhedskurser.

 

Bemærk:
Denne hjemmeside giver dig en generel beskrivelse af stillingerne og opgaverne, og fungerer ikke som rekrutteringsbureau eller uddannelsesudbyder. Brug i stedet de links der er til virksomhedernes og uddannelsesudbydernes hjemmesider.

 

 

 

129 ledige stillinger

Se mere

Hør om branchen

Se mere


Hvem ansætter


Køkkenchef / Kok?

Se virksomheder

Er du til offshore?

Hvor der er vilje, er der offshore

Se kravene Ta´ en test

Kontakt os gerne for spørgsmål +45 7616 7472