Elektronikingeniør


Som Elektronikingeniør kommer du til at arbejde med at udvikle fremtidens elektronik og software og skabe systemer og produkter. Du kan også være med til at lave innovative løsninger inden for software, hvor udviklingen går hurtigt.


Olie- og gasinstallationer og vindmølleparker indeholder ekstremt meget elektronik. Både under installation og drift er behovet for elektronikingeniører stort.

Som ingeniør sikrer du, at projekterne udføres, så de lever op til sikkerhedsprocedurer, gældende lovgivning, virksomhedens standarder, miljø, sikkerhed, energieffektivitet, omkostningseffektivitet, og at al dokumentation er på plads. Du vil kunne trække på virksomhedens erfaring, men skal samtidig tænke innovativt i at finde optimale løsninger og udnytte synergier, hvor det er muligt.

Du har også mulighed for at specialisere dig, for eksempel inden for subsea-området, hvor du kan arbejde med sikkerhed og kontrolsystemer.

 

Bemærk:
Denne hjemmeside giver dig en generel beskrivelse af stillingerne og opgaverne, og fungerer ikke som rekrutteringsbureau eller uddannelsesudbyder. Brug i stedet de links der er til virksomhedernes og uddannelsesudbydernes hjemmesider.


Uddannelsessteder der har denne udddannelse:

129 ledige stillinger

Se mere

Hør om branchen

Se mere


Hvem ansætter


Elektronikingeniør?

Se virksomheder

Er du til offshore?

Hvor der er vilje, er der offshore

Se kravene Ta´ en test

Kontakt os gerne for spørgsmål +45 7616 7472