Elektriker


For elektrikere kan arbejdet foregå både på havet og på land


Olie/gas: På olieplatforme vil du blive en del af det team, der reparerer og vedligeholder produktionsanlæggene. Arbejdet kan blandt andet bestå i fejlsøgning og kalibrering af instrumenter.

Der skal også foretages forebyggende vedligehold af instrumentrør og fittings, så de svage punkter opdages i god tid. Herudover vil der blive brug for din faglighed til almindeligt el-arbejde.

Vindmøller: Mange højteknologiske komponenter skal fungere optimalt for at sikre problemfri drift. Mange tekniske opgaver kan løses fra land, mens andre udføres i selve vindmøllen. Her er der brug for elektrikere, som kan finde og udbedre fejl.


Uddannelse og adgangskrav

Du kan tage uddannelsen som elektriker på de fleste erhvervsskoler i Danmark. For at begynde på en erhvervsuddannelses grundforløb skal du altid have opfyldt din undervisningspligt. Det har du, når du har afsluttet folkeskolen eller har modtaget tilsvarende undervisning. Læs mere på Uddannelses Guiden.Er du allerede uddannet elektriker

Du kan kvalificere dig til at arbejde offshore ved at tage obligatorisk sikkerhedskursus. Læs mere under sikkerhedskurser.

Du kan også vælge at bygge videre på din uddannelse ved at tage en videregående uddannelse, for eksempel ingeniør eller maskinmester.

 

Bemærk:
Denne hjemmeside giver dig en generel beskrivelse af stillingerne og opgaverne, og fungerer ikke som rekrutteringsbureau eller uddannelsesudbyder. Brug i stedet de links der er til virksomhedernes og uddannelsesudbydernes hjemmesider.

129 ledige stillinger

Se mere

Hør om branchen

Se mere


Hvem ansætter


Elektriker?

Se virksomheder

Er du til offshore?

Hvor der er vilje, er der offshore

Se kravene Ta´ en test

Kontakt os gerne for spørgsmål +45 7616 7472