Bygningsmaler


Stålkonstruktioner på olieplatforme og overfladen på havvindmøller er udsat for kraftige vejrmæssige påvirkninger.

Konstruktionerne er bygget til at kunne modstå selv de mest voldsomme forhold i form af vand, strøm og blæst i mange år. Deres modstandsdygtighed over for stærke naturkræfter er dog afhængig af, at de bliver vedligeholdt i form af overfladebehandlinger.

Faglærte bygningsmalere ansættes ofte til at udføre overfladebehandling af offshore-konstruktioner, enten på land eller på havet. Nogle virksomheder ønsker, at du tager et overfladebehandlingskursus på AMU-Vest, inden du er klar til de nye opgaver.

 

Uddannelse og adgangskrav

Du kan tage uddannelsen som maler på de fleste erhvervsskoler i Danmark. For at begynde på en erhvervsuddannelses grundforløb skal du altid have opfyldt din undervisningspligt. Det har du, når du har afsluttet folkeskolen eller har modtaget tilsvarende undervisning. Læs mere på Uddannelses GuidenEr du allerede uddannet bygningsmaler

Du kan kvalificere dig til at arbejde offshore ved at tage obligatorisk sikkerhedskursus. Læs mere under sikkerhedskurser.

 

Bemærk:
Denne hjemmeside giver dig en generel beskrivelse af stillingerne og opgaverne, og fungerer ikke som rekrutteringsbureau eller uddannelsesudbyder. Brug i stedet de links der er til virksomhedernes og uddannelsesudbydernes hjemmesider.

129 ledige stillinger

Se mere

Hør om branchen

Se mere


Hvem ansætter


Bygningsmaler?

Se virksomheder

Er du til offshore?

Hvor der er vilje, er der offshore

Se kravene Ta´ en test

Kontakt os gerne for spørgsmål +45 7616 7472