Om os

Om os

Formålet er at tiltrække kvalificeret arbejdskraft til offshore-virksomhederne i Danmark, samt at tiltrække studerende og kursister til de mange uddannelsesmuligheder inden for offshore-branchen.

Work in offshore er kontaktpunktet for alle i branchen.

Hvis du som medarbejder i en anden branche godt kunne tænke dig at komme ind i branchen, kan du på denne side få informationer om, hvilke muligheder der findes. Er du ledig kan du også finde informationer om dine fremtidige jobmuligheder i offshore-branchen. 

Repræsenterer du en virksomhed og har ansvaret for at sikre, at uddannelse og træning af nuværende og kommende medarbejdere svarer til virksomhedens behov, er du også kommet til det rette sted. Work in offshore fungerer som bindeled mellem virksomheder og uddannelses- og kursusudbydere.

Work in offshore rekrutterer ikke medarbejdere, men kommunikerer om og markedsfører branchen for ad den vej at tiltrække medarbejdere til offshore-virksomhederne, og ansøgere til de offshore relaterede uddannelser. 

Work in offshore er forankret hos Business Esbjerg i tæt samarbejde med Energi Teamet ved Jobcenter Esbjerg. Business Esbjerg driver denne side, og Energi Teamet svarer på henvendelser. Ønsker du at vide mere om jobmulighederne i Esbjerg specifikt, kan du finde flere informationer på hjemmesiden: www.energimetropol.dk

Hvis du har spørgsmål, som du ikke kan finde svar på her på hjemmesiden, er du altid velkommen til kontakte Energi Teamet.

 

De bedste hilsner 

Birgit Bech Jensen
Marketingchef, Business Esbjerg

Birgit Bech Jensen

129 ledige stillinger

Se mere

Hør om branchen

Se mere

Sikkerhedskursus

Se mere

Er du til offshore?

Hvor der er vilje, er der offshore

Se kravene Ta´ en test

Kontakt os gerne for spørgsmål +45 7616 7472