Om os

Er du klar til offshore?

Tag testen og tjek om du er klar til at arbejde offshore!

At være offshore i kortere eller længere perioder kræver et særligt mind-set og livsstil. Nedenfor har vi listet de forskellige ting du bør være afklaret med før du beslutter dig for en karriere i offshore-industrien. Er der punkter du ikke er afklaret med, bør du overveje en ekstra gang om offshore-branchen er noget for dig. 

 

Sikkerhedsadfærd – sikkerhed er meget vigtig i offshore branchen, og det kræves at du altid agerer i forhold til gældende sikkerhedsprocedurer og er fuldt opdateret på sikkerhedskurser.
Nul-tolerance – i forhold til alkohol og rusmidler.
Helbredsattest – du skal have et godt helbred både fysisk og psykisk (herunder være afklaret med eventuelle fobier der kan påvirke arbejdet).
Straffeattest – du skal have en ren straffeattest for at kunne arbejde offshore.
Team player – man arbejder i et tæt miljø og det kræves derfor at man både kan være selvstændig og en del af fællesskabet omkring arbejdsopgaverne.
Skæve arbejdstider – i perioden offshore arbejder du mange timer i døgnet og ofte også om natten.
Internationalt miljø – mange nationaliteter vil være samlet i arbejdsmiljøet, du skal derfor have gode sprogegenskaber (fortrinsvis engelsk) samt forståelse for andre kulturer.
Opbakning hjemmefra –det er vigtigt at hele familien er afklaret med situationen, og at man ikke er til rådighed i offshore-perioden.
Transport – der kan være lang transporttid til din destination afhængigt af hvor du skal arbejde.
Efteruddannelse – i dine hjemmeperioder skal du være indstillet på at der skal bruges tid på genopfriskning af kurser og anden efteruddannelse.

 

Kan du acceptere alle ovenstående punkter, kan et job i offshore-branchen meget vel være noget for dig.

  

Olie/gas eller vind?

Inden du begynder er det vigtigt at du gør op med dig selv, om du vil arbejde i inden for offshore vind eller offshore olie/gas. Der er nemlig forskellige kurser alt efter hvilken branche du ønsker at arbejde med. Fælles for begge områder er de høje krav til sikkerheden, og det er obligatorisk at man har de rette sikkerhedskurser inden man kan komme offshore. 

Inden for offshore vind er det et krav at man har taget det obligatoriske basis sikkerhedskursus GWO. GWO står for Global Wind Organisation, og er nogle fælles standarder der er anerkendt på tværs af virksomheder og lande.

Ønsker du at arbejde inden for offshore olie/gas området, er det et BOSIET kurset du skal tage. BOSIET står for Basic Offshore Safety Induction and Emergency Training, og det er anerkendt i Danmark, Norge, England og Holland. Ønsker du at arbejde i andre lande skal du vælge et OPITO godkendt kursus (tjek hos den enkelte kursusudbyder hvis du vil sikre dig OPITO godkendelse). 

Du kan læse mere om sikkerhedskurser her.

 

 

129 ledige stillinger

Se mere

Hør om branchen

Se mere

Sikkerhedskursus

Se mere

Er du til offshore?

Hvor der er vilje, er der offshore

Se kravene Ta´ en test

Kontakt os gerne for spørgsmål +45 7616 7472