Livet offshore

Offshore er stadig en branche med udviklingspotentiale


Christopher Kabel, maskinmester, Team-Lead Safety & Utilities i Juel & Krøyer, 29 år.

Jeg blev færdig med min uddannelse i januar 2015 - præcis samtidig med det enorme dyk i olieprisen. Alt det, jeg troede, jeg skulle arbejde med, blev ramt. Det viste sig at åbne nye muligheder. Jeg så stillingen hos Juel & Krøyer, som dengang primært arbejdede med vedligehold inden for offshore olie/gas og med at sikre en høj oppetid på produktionsplatformene. Det var en ny og anderledes tilgang, og det var der efterspørgsel på i et marked, hvor priserne var nede.

Da jeg begyndte her, var vi 5-6 mand. Nu er vi 30, og udviklingen har været helt forrygende - det har været en meget spændende rejse at være en del af. Vi gør meget for at holde fast i vores egen kultur og ansætter folk, som kan stå på vores filosofi og kan lide at arbejde på den måde, vi arbejder. Der er en afslappet og uformel tone på kontoret, og det kan jeg rigtig godt lide. 

Vi er et ungt hold, og vi har fået succes ved at udfordre og være nytænkende. Det kan man godt slå sig på i en konservativ branche, som olie/gas jo er på mange måder – men omvendt er olie/gas også kendt for konstant at søge nye muligheder og løsninger. Og hvis man kommer med noget, der giver værdi, så er man velkommen. Offshore er stadig en branche med masser af muligheder og et stort udviklingspotentiale.

129 ledige stillinger

Se mere

Hør om branchen

Se mere

Sikkerhedskursus

Se mere

Er du til offshore?

Hvor der er vilje, er der offshore

Se kravene Ta´ en test

Kontakt os gerne for spørgsmål +45 7616 7472